Tehnologia PROCESIO, dezvoltată de producătorul român de software Ringhel, facilitează companiilor care lucrează cu statul integrarea cu sistemul e-Factura ce devine obligatoriu de la 1 iulie a.c.

Conform Legii 139/2022 pentru aprobarea OUG 120/2021, de mâine, facturile trebuie emise obligatoriu în format electronic și transmise prin sistemul național RO e-Factura, în relația cu instituțiile și companiile de stat. În acest context, companiile care desfășoară activități comerciale de tip B2G (business-to-government), sunt nevoite să adopte diverse soluții tehnice pentru a se conforma cu legislația.

Ringhel, compania de software care a dezvoltat tehnologia PROCESIO, sprijină firmele în acest demers oferindu-le soluția tehnică potrivită de integrare cu e-Factura, care respectă regulile generale de transmitere, recepționare și prelucrare a facturii electronice.

Mihai Dârzan, CEO Ringhel: “Companiile nu trebuie să facă integrări specifice pentru a se conforma legislației și nici să dezvolte software. Tot ce trebuie să facă este să ofere acces la platforma de facturare sau sistemul ERP utilizate, de integrarea cu e-Factura ocupându-se echipa PROCESIO. Mai exact, prin tehnologia PROCESIO, asigurăm conexiunea dintre companie și sistemul national e-Factura într-un interval de 1-3 zile, indiferent de industria în care activează.”

PROCESIO este o platformă no/low-code și full code dezvoltată de compania Ringhel. Tehnologia PROCESIO este creată pentru companii care au nevoie să construiască automatizări și integrări personalizate sau să proceseze date, rapid, cu costuri foarte reduse, indiferent de industrie - de la energie, logistică, e-commerce, insurance, finance & accounting – vizând toate departamentele, cu use-case-uri într-un spectru larg.

Unicitatea PROCESIO vine din flexibilitatea și ușurința cu care poți aplica tehnologia la orice proces, oferind o experiență de utilizare premium și o curbă de învățare minimă.

PROCESIO este totodată una dintre tehnologiile românești preferate de investitori, în 2021 reușind să atragă finanțări totale de 1,3 milioane euro pentru dezvoltare. Printre clienții actuali ai PROCESIO se numără companii precum e-on, Engie, Veolia, CEZ, Electrica Furnizare și altele.

PROCESIO a fost desemnată “Leading provider on the Romanian market | Technology Provider Of The Year” în  2018 și 2020 de către ....., a câștigat locul întâi la CEE Startup Challenge 2020 și la Startup Europe Summit 2019, a fost nominalizată de către organizația Master of Digital la premiul Future Unicorn 2022 Europe.

Despre PROCESIO

PROCESIO este o tehnologie unică de tip enterprise-grade pe care orice companie sau persoană, indiferent dacă are sau nu abilități de programare, poate să o folosească in diverse proiecte de integrare, automatizare și procesare date. Cu PROCESIO poți crea și eficientiza fluxurile de lucru folosind o abordare low-code, no-code sau pe bază de cod personalizat, PROCESIO rulând aplicațiile într-un mediu sigur, rapid, modern și scalabil.

Tehnologia PROCESIO este creată pentru companii care au nevoia de a construi automatizări și integrări personalizate sau de a procesa date, indiferent de industria în care acestea activează.